Værdiskabende salgs- og projektkonsulent til mediehus

september 25, 2023

Opdateret 21.11.2023

Horisont Gruppen a/s’s rejse fra traditionelt fagbladsforlag til førende udbyder af digitale medieplatforme fortsætter med forøget styrke. Nu har vi brug for en ny kollega med fokus på salg af kommunikationsløsninger og native advertising-produkter.

Vi har været en del af det danske fagmediebillede i næsten 30 år og ejer i dag seks medieplatforme: CSR.dk, SCM.dk, Installator.dk, Maritimedanmark.dk, Hair.dk og Designbase.dk. De udgør online communities, branchefællesskaber, nyhedsbreve, og i nogle tilfælde printmagasiner – alle er målrettet virksomhedsejere, ledere og medarbejdere, i de tilhørende sektorer, brancher og nicher indenfor dansk erhvervsliv.

Strategien er løbende at udvikle nye medieplatforme, nye indholdsformater og nye måder at udkomme på, for at kunne vokse og tilpasse os den medievirkelighed vi er en del af.

Du vil have en afgørende rolle i at skabe det forretningsmæssige fundamentet på digitale produkter, kommercielle indholdsprojekter, kampagner og temaer der udgives på vores platforme. Det sker i tæt samarbejde med redaktionen, husets kunder, som er branchens leverandører, aktører og meningsdannere.

Jobindhold, rolle og produkter

Du bliver en del af en projektafdeling med flere erfarne kollegaer, hvor din dagligdag vil være koncentreret omkring salg af ‘native løsninger’ til nye og eksisterende kunder. Din daglige berøringsflade bliver udover din eksterne kundekontakt, hele det interne flow som kan involvere salg, redaktion, produktion og administration, som alle er med i processen.

  • I salget vil du typisk have kontakt til virksomheders kommunikations- og marketingfolk, direktører og andre med budgetansvar.
  • I kontakten med dem vil du udvikle, rådgive og sparre om kommunikation og native advertising, content marketing, advertorials og værdiskabende indhold på tværs af husets medier, dog med et hovedfokus på udvalgte målgrupper og medier.
  • Løbende evaluering med teamleder på produkterne, position og væsentlige indikatorer, og nye koncepter og forretningsmuligheder.

Erfaring og kompetencer

Det er vigtigt, at du er god til at føre en samtale, til at lytte og sætte dig ind i kundens behov. Du kan perspektivere og har et godt overblik og dermed værktøjerne til at bringe virksomheders historier, produkter og løsninger i spil i din rådgivning og i dit salg.

  • Du har måske erfaring med salg fra mediebrancen eller har beskæftiget dig med rådgivning af kommunikationsløsninger, du har måske arbejdet med PR og kommunikation eller journalistik og har nu motivation og lyst til at kombinere mange af værktøjerne i netop de discipliner.
  • Du skal være udstyret med et godt salgsgen og kunne sætte dig ind i målgrupper og markeder.
  • Du kan spotte kommercielle muligheder i indhold til medier og har en god forretningsforståelse. Du tænker kreativt og løsningsorienteret. Har du et naturligt forhold til SoMe og SEO vil det blive påskønnet.
  • Du er vant til at arbejde i højt tempo med mange kontakter via telefon og møder, og du har god erfaring med at koordinere din egen hverdag.
  • Du skriver og taler flydende dansk, men kan også kommunikere på engelsk i forretningsmæssig kontekst. Det er nødvendigt da flere af vores kunder arbejder har engelsk som forretningssprog.
  • Du motiveres af udvikling og vækst, og samtidig dukker ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed sikkert op i dine referencer.
  • Du er en teamplayer og trives i et miljø hvor man spiller hinanden bedre og lever efter princippet ”den der giver, får”.

Vi forestiller os iøvrigt, at du er bosiddende i Danmark.

Familieånd

Horisont Gruppen er og har altid været en familievirksomhed. Følelsen af at være en familie med et fælles projekt betyder noget for os. Og det betyder noget for, hvordan vi omgås og har en hverdag sammen.
For det første er alle familiens medlemmer lige gode, og vi behandler hinanden med respekt for forskelligheder og for den indsats, alle gør for, at familien har det godt. Vi taler ordentligt til hinanden – men vi er ikke hverken for fine eller nærtagende og kan godt tåle et godmodigt drilleri. Men det er altid godmodigt.

Hos os vil du mærke en dedikeret, udviklingspræget ånd og ikke mindst en moderne tilgang til worklife balance. Vi holder til i lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager.

Send din ansøgning og CV
Send mail til Adm. dir. Rasmus Brylle – Rb@horisontgruppen.dk. Vi indkalder til samtaler løbende.

Kontakt os for yderligere oplysninger:
Adm. dir. Rasmus Brylle, Rb@horisontgruppen.dk, tlf. +45 40888822

Ansøgningsfrist
Snarest muligt

Opstart
Efter aftale