Salg- og jobkonsulent til jobmarkedet i mediehus

oktober 12, 2023

Horisont Gruppen a/s, København, december 2023

Horisont Gruppen a/s’s rejse fra traditionelt fagbladsforlag til førende udbyder af digitale medieplatforme fortsætter med forøget styrke. Nu har vi brug for en ny kollega med fokus på salg af kommunikationsløsninger og native advertising-produkter.

Vi har været en del af det danske fagmediebillede i næsten 30 år og ejer i dag seks medieplatforme: CSR.dk, SCM.dk, Installator.dk, Maritimedanmark.dk, Hair.dk og Designbase.dk. De udgør online communities, branchefællesskaber, nyhedsbreve, og i nogle tilfælde printmagasiner – alle er målrettet virksomhedsejere, ledere og medarbejdere, i de tilhørende sektorer, brancher og nicher indenfor dansk erhvervsliv.

Strategien er løbende at udvikle nye medieplatforme, nye indholdsformater og nye måder at udkomme på, for at kunne vokse og tilpasse os den medievirkelighed vi er en del af.

Jobindhold, rolle og produkter
Din dagligdag vil være koncentreret omkring salg af stillingsannoncer på tværs af de brancher og industrier vi er i berøring med.  Det kan være løbende salg, rammeaftaler og partnerskaber til virksomheder der søger kvalificeret arbejdskraft. I salget vil du typisk have kontakt til rekrutteringsbureauer, HR-afdelinger, afdelingschefer, projektledere, CEO’s og andre med rekrutterings- og ansættelsesansvar. Stilling er nyoprettet og en del af en ny strategisk satsning på området.

Du får til opgave at løfte de til en hver tid gældende måneds, kvartals- og års-mål for produktområdet “Stillingsannoncer”. I den forbindelse tilbyder vi løn efter kvalifikationer. Lønnen består af en fast løn samt provision.

Erfaring og kompetencer
Vi har ikke særligt faste forestillinger om din uddannelse eller hidtidige arbejdsgivere. Dine talenter kan være udviklet mange steder og på mange måder. Det er derfor ikke et krav men selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med salg af stillingsopslag fra tidligere jobs.

  • Du er nysgerrig på salg, kommunikation og medier
  • Du er vant til at arbejde i højt tempo med mange kontakter via telefon og møder – fysiske og via teams
  • Du motiveres af udvikling og vækst, og samtidig dukker ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed sikkert op i dine referencer.
  • Du er en teamplayer og trives i et miljø hvor man spiller hinanden bedre og lever efter princippet ”den der giver, får”

Familieånd
Horisont Gruppen er og har altid været en familievirksomhed. Følelsen af at være en familie med et fælles projekt betyder noget for os. Og det betyder noget for, hvordan vi omgås og har en hverdag sammen.

For det første er alle familiens medlemmer lige gode, og vi behandler hinanden med respekt for forskelligheder og for den indsats, alle gør for, at familien har det godt. Vi taler ordentligt til hinanden – men vi er ikke hverken for fine eller nærtagende og kan godt tåle et godmodigt drilleri. Men det er altid godmodigt.

 

Hos os vil du mærke en dedikeret, udviklingspræget ånd og ikke mindst en moderne tilgang til worklife balance. Vi holder til i lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager.

 

Ansøgningsfri: Snarest muiligt

Opstart: Efter aftale

 

Kontakt os for yderligere oplysninger:

Adm. dir. Rasmus Brylle, Rb@horisontgruppen.dk +45 40888822