Erfaren salgskonsulent med fokus på værdiskabelse

maj 7, 2024

Opdateret 08.05.2024

Horisont Gruppen A/S’ rejse fra et traditionelt fagbladsforlag til en førende udbyder af digitale medieplatforme fortsætter med øget styrke. Nu søger vi en ny erfaren kollega med fokus på salg af annoncering og kommunikationsløsninger.
Vi har været en del af det danske fagmediebillede i næsten 30 år og ejer i dag seks medieplatforme: CSR.dk, SCM.dk, Installator.dk, Maritimedanmark.dk, Hair.dk og Designbase.dk. Disse udgør online communities, branchefællesskaber, nyhedsbreve og i visse tilfælde printmagasiner – alle rettet mod virksomhedsejere, ledere og medarbejdere inden for forskellige brancher, sektorer og nicher inden for dansk erhvervsliv.

Jobindhold, rolle og produkter

Du bliver en del af en salgsafdeling med flere erfarne kollegaer, hvor din dagligdag vil være koncentreret omkring salg af medieløsninger, i særdeleshed advertorials og andre native adverising produkter, primært til nye kunder, men også til eksisterende og loyale kunder.

Som en del af vores salgsteam vil du blive ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje gennem proaktivt nysalg, samtidig med at du vil få tildelt en eksisterende portefølje, som du skal vækste. Vi tror på, at succesfuldt salg begynder med kvalitetskontakt, og derfor vil du initiere kundekontakt gennem telefonen med det formål at arrangere møder via Microsoft Teams. Disse møder vil være din mulighed for at demonstrere værdien af vores produkter og ydelser og omsætte dem til fremtidige relationer og konkrete salgsmuligheder.

I din rolle vil du ofte være i dialog med nøglebeslutningstagere såsom kommunikations- og marketingansvarlige samt direktører. Gennem samtaler vil du arbejde på at udvikle, rådgive og skabe værdi for kunderne gennem vores forskellige kommercielle tilbud der alle handler om at værdiskabende synlighed for kunderne.

Erfaring og kompetencer

Du skal have en stærk evne til at føre samtaler, lytte og forstå kundens rolle og behov i markedet, både gennem telefonisk kontakt og teamsmøder. Evnen til at perspektivere og bevare et overblik er afgørende, da det giver dig redskaberne til at integrere virksomheders historier, produkter og løsninger i din rådgivning.

Vi søger en kandidat med dokumenteret erfaring inden for salg i medie- eller kommunikationsbranchen. Det vigtigste er, at du har et stærkt salgsgen og evnen til at forstå forskellige målgrupper og markeder.

Du skal være i stand til at identificere kommercielle muligheder i indhold til Horisont Gruppens medier og have en god portion forretningsforståelse. Kreativ tænkning og løsningsorienteret tilgang er afgørende kvaliteter. Hvis du samtidit har en naturlig forståelse for sociale medier og søgemaskineoptimering, vil det være en ekstra fordel.

  • Kommunikationsevner: Du er stærk i både skriftlig og mundtlig formidling.
  • Nysgerrig: Lyst og evner til at sikre sig forståelse på hhv. branche- og virksomhedsniveau.
  • Direkte kundekontakt: Du prioriterer personlig kontakt højere end e-mailkommunikation i din salgsproces.
  • Metodisk tempospecialist: Din arbejdsstil er velstruktureret og målrettet. Du er vant til at arbejde i et højt tempo, håndtere mange kontakter via telefon og møder.
  • Konkurrencemenneske: Du motiveres af resultater og vækst, samtidig med at du vægter værdier som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed højt.
  • Uddannelse: Har du relevant merkantil handelsuddannelse, der kan styrke din forståelse for forretningsdynamikker og strategisk salg, så er det en fordel, men ikke et must.

Vi forestiller os i øvrigt, at du er bosiddende i Danmark. At du taler flydende dansk i både skrift og tale, herudover evner du at kommunikere på engelsk i en forretningsmæssig sammenhæng, da flere af vores kunder opererer internationalt.

Familieånd

Horisont Gruppen er og har altid været en familievirksomhed. Følelsen af at være en familie med et fælles projekt betyder noget for os. Og det afspejler sig i, hvordan vi omgås og har en hverdag sammen.
Alle familiemedlemmer er lige gode, og vi behandler hinanden med respekt for forskelligheder og for den indsats, alle yder for at familien har det godt.
Vi taler ordentligt til hinanden, men vi er ikke for fine eller nærtagende og kan godt tåle en smule godmodigt drilleri. Hos os vil du mærke en dedikeret, udviklingspræget ånd og ikke mindst en moderne tilgang til work-life balance. Vi holder til i lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager.

Spørgsmål til jobbets indhold er meget velkomne:
CEO, Rasmus Brylle, på +45 40888822 | Rb@horisontgruppen.dk eller
COO, Rune Walther Hansen +45 5373 1373 | Rwh@horisontgruppen.dk

Ansøgningsfrist:
20.06.2022

Opstart
Efter aftale