Vi søger Key Account Manager til Sverige

januar 29, 2019

Skandinaviens største medieplatform for design- og interiørbranchen, Designbase, søger en erfaren konsulent. Du skal både op- og udbygge en attraktiv kundeportefølje i markeder med stort udviklingspotentiale. Du vil være en del af et veletableret mediehus, hvor du kommer tæt på beslutningerne og får stor handlefrihed.

 
Mediehuset Horisont Gruppen a/s vil være den førende udbyder af erhvervsmagasiner og medlemsbaserede medieplatforme i Skandinavien. Hos os vil du mærke en stærk, dedikeret og udviklingspræget ånd. Med lang erfaring i mediebranchen udvikler vi konstant forretningen. Sammen er vi 20 kolleger, der producerer erhvervsmagasiner og online-communities til virksomhedsejere, ledere og medarbejdere, primært i Danmark og nu også i resten af Skandinavien.
Du kan se frem til at blive en del af en god sammentømret kultur og organisation, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden. Vi holder til i nye, lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager, tæt på metro, motorvej, lufthavn og Øresundsbroen.
Designbase Sverige, Norge og Danmark – fokus på svenske aktører Designbase skal være Skandinaviens førende medieplatform i design- og interiørbranchen i de respektive nordiske lande. Designbase rammer de bredeste og mest attraktive målgrupper; virksomhedsejere, butiksejere, ledere, indkøbere og medarbejdere, der på hver sin måde er indflydelsesrige aktører. Designbase findes allerede i Danmark og Sverige, og du skal hjælpe med at bygge videre på Sverige og Danmark overfor svenske aktører og hjælpe med at etablere og udvide i Norge overfor svenske aktører. • Dit salg består af annoncesalg til print magasiner og salg af digitale eksponeringsmuligheder til onlineplatforme – Designbase.se, Designbase.dk og Designbase.no. • Du får eget salgsbudget og har dermed det udførende ansvar for opsøgende salg af kommercielle løsninger til aktører med adresse i Sverige. • Din opgave bliver at rådgive branchens leverandører om værdien ved at være eksponeret på hjemmemarkedet og på tværs af de skandinaviske lande.

Jobindhold:
I dagligdagen refererer du til Nordic Business Manager for Designbase, der har udstrakt salgs- og brancheerfaring. Du bliver en del af en konsulent- og salgsafdeling med syv medarbejdere i København.

Der skal sælges flg. kommercielle eksponeringsmuligheder til nye og eksisterende kunder:

Partnerskaber: Med et partnerskab kan leverandører i branchen markedsføre sig via udgivelse af forskellige former for indhold på Designbases online-platforme. Partnerskaber sælges i løbende abonnement, og jobbet består både i at sælge nye partnerskaber samt fastholde eksisterende partnere gennem god rådgivning og et højt serviceniveau.

Printannoncering: Salg af traditionel produkt- og imagebranding i de trykte versioner. Designbase udkommer p.t. otte gange årligt i Danmark, fire gange årligt i Sverige og fire gange årligt i Norge.

Onlineannoncering: Bannerannoncer på Designbase websites og i ugentlige nyhedsbreve i alle tre lande.

Du tilrettelægger din arbejdsdag i samarbejde med din nærmeste leder. Dine resultater viser, at du fungerer bedst ved at besøge dine kunder, men også at du kan arbejde bag skrivebordet med telefon og e-mail som dine redskaber. Vi tilbyder fast løn med en attraktiv provisionsordning uden loft. Du taler flydende svensk og kan forstå norsk og dansk.

Vi holder en høj datadisciplin, hvilket stiller store krav til, at du løbende opdaterer vores CRM-system. Som følge af vores høje datadisciplin, er CRM-systemet fuld af leads, informationer om kunder og gode værktøjer til gavn for dit daglige arbejde. Vi prioriterer transparens og gennemsigtighed, og du har løbende overblik over både månedsbudget, din pipeline og alt, der skal til for at nå dine mål.

Din personlighed:
Som person er du udadvendt med et positivt sind og godt humør. Du er igangsætter og formår at gøre tanke til handling. Du er god til at skabe relationer blandt kunder og kolleger, og du formår at vedligeholde disse. Ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed vil sikkert dukke op i dine referencer.

Din baggrund:
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med både opsøgende salg og relationspleje. Du formår at åbne nye døre og mestrer forhandlingsteknik. Du har et forretningsorienteret mindset og forstår de kommercielle strukturer i erhvervslivet. Såfremt du har erfaring med design og indretningsbranchen, vil det være til stor fordel.

Interesseret:
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte:
Nordic Business Manager, Hans Snestrup på +45 2896 1022 eller mail hs@horisontgruppen.dk.
Du kan også rette henvendelse til
CEO, Rasmus Brylle på +45 4088 8822 eller via mail på rb@horisontgruppen.dk

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, vi indkalder løbende til interviews for de rette kandidater. Ansøgningsfrist snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Opstart efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
DK-2300 København S
+45 5350 6060
www.horisontgruppen.dk