Studiejob: Redaktionsassistent med journalistisk tæft og overblik søges

oktober 25, 2021

Mediehuset Horisont Gruppen a/s søger en velskrivende redaktionsassistent med ordenssans og højt servicegen til vores medie Installator.dk. Det udgives som både magasin, online og nyhedsbrev. Du bliver både en del af husets redaktion og har også et ben i det kommercielle team.
Vi er klar over, at man som studerende ofte er udfordret af skiftende studietider og fremmødepligter, derfor tilbyder vi et fleksibelt studie-job, som både kan løses her fra kontoret eller hjemmefra.

Jobbet:
Du arbejder to dage om ugen, i alt cirka 14-16 timer.
Du kommer til at arbejde med historier på tværs medieplatforme – website, nyhedsbrev og print-medier.
Under vejledning af redaktøren skriver du korte nyheder, citathistorier, navnenyt mv. til udvalgte medietitler i Horisont Gruppens medieportefølje.
Du læser korrektur og løser andre forefaldende journalistiske opgaver.
Du servicerer og rådgiver samtidigt mediets kommercielle partnere omkring publicering af kommercielt indhold ud fra fastlagte arbejdsrutiner.

Profil:
Du er i gang med en journalist-, kommunikations- eller anden relevant uddannelse.
Du er god til at organisere, prioritere og fokusere.
Du skriver godt og får noget fra hånden.
Du har overblik og kan arbejde på flere forskellige platforme på samme tid.
Du er ikke bange for at ringe kilder op.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har journalistisk erfaring fra online eller trykte medier.

Ansættelse hurtigst muligt:
Ansøgning sendes senest 15. november 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.
Send din spørgsmål eller ansøgning til adm. direktør på Rasmus Brylle på Rb@Horisontgruppen.dk
Stillingen er timelønnet.

Om Installator.dk – Forum for el, VVS og ventilation
Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt på installator.dk, ugentligt med to nyhedsbreve samt 8 gange om året med magasinet Installatør.

Om Horisont Gruppen a/s
Horisont Gruppen er et mediehus, der udgiver erhvervsmagasinerne CSR, SCM+Logistik, Installatør og Designbase samt tilhørende websites. Gennem en flermedial strategi på tværs af målgrupper skaber Horisont Gruppen kontakt mellem læsere og annoncører. Horisont Gruppen bringer vækst og værdi til kunderne ud fra kriterierne aktualitet, identifikation og væsentlighed. Læs mere på www.horisontgruppen.dk