Stærkt samarbejde skal styrke CSR-indsatsen

august 22, 2014

CSRawards

 

Erhvervsmagasinet CSR og CSR Fonden har indgået et strategisk samarbejde. Sammen giver vi virksomheder og organisationer, som arbejder med forretningsdrevet samfundsansvar (CSR), en enestående mulighed for at synliggøre bæredygtige indsatser. En eksponeringen som på samme tid er bred og målrettet.

Erhvervsmagasinet CSR er mediepartner på CSR AWARDS

Det strategiske samarbejde indebærer bl.a., at der den 20. oktober 2014 udkommer en særudgave af Erhvervsmagasinet CSR i Børsen med et stort tema om CSR AWARDS 2014. I dette tillæg bringes en række artikler og cases fra de nominerede virksomheder, interview med nogle af de prominente talere samt et program for konferencen m.m. Tillægget vil også blive distribueret i et ekstraoplag sammen med et mere detaljeret award-katalog under selve konferencen og awardshowet i Holstebro.

Du kan være med til at sætte agendaen over for Børsens mere end 180.000 læsere og Erhvervsmagasinet CSR’s læsere i efteråret 2014.

  • Erhvervsmagasinet CSR’s målgruppe består af mere end 26.000 læsere fordelt på 3 kanaler –  print, web og e-nyhedsbrev
  • Børsens målgruppe består af mere end 180.000 læsere i den brede BtB-målgruppe

+ Ekstra oplag til omdeling på CSR AWARDS med omkring 1000 deltagere og beslutningstagere fra private og offentlige virksomheder, brancheorganisationer, NGO’er, universiteter, ministerier og styrelser

pdf-xxl

Se medieinformation og få inspiration til effektiv eksponeringspakke ifm. CSR AWARDS 2014→

 

Ebbe Holm
Business Manager
Eh@horisontgruppen.dk
T: (+45) 2025 7632