Skarpt salgstalent søges til mediehus

maj 7, 2024

Opdateret 07.06.2024

Horisont Gruppen A/S’ rejse fra et traditionelt fagbladsforlag til en førende udbyder af digitale medieplatforme fortsætter med øget styrke. Nu søger vi en ny erfaren kollega med fokus på salg af annoncering og kommunikationsløsninger.
Vi har været en del af det danske fagmediebillede i næsten 30 år og ejer i dag seks medieplatforme: CSR.dk, SCM.dk, Installator.dk, Maritimedanmark.dk, Hair.dk og Designbase.dk. Disse udgør online communities, branchefællesskaber, nyhedsbreve og i visse tilfælde printmagasiner – alle rettet mod virksomhedsejere, ledere og medarbejdere inden for forskellige brancher, sektorer og nicher inden for dansk erhvervsliv.

Jobindhold, rolle og produkter

Har du talent for salg, en vindermentalitet og bliver du motiveret af ambitiøse mål? Vi søger en ny kollega med fokus på salg af digitale kommunikationsløsninger. Horisont Gruppen er et mediehus med et klart mål om at skabe og drive online-communities og medier, der skaber vækst og værdi for dansk erhvervsliv. Dit salg vil bygge på forståelse og værdiskabelse for vores kunder via telefonisk kontakt og Teams-møder. Erfaring er godt – men det vigtigste er, at du har drive, vilje og evnerne.

Du bliver en del af en erfaren salgsafdeling, hvor din dagligdag vil være koncentreret omkring salg af medieløsninger, særligt advertorials, til primært nye kunder, men også til eksisterende loyale kunder.

I din rolle vil du ofte være i dialog med beslutningstagere såsom kommunikations- og marketingansvarlige samt direktører. Gennem samtaler vil du arbejde på at udvikle, rådgive og skabe værdi for kunderne gennem vores forskellige kommercielle tilbud, der alle handler om værdiskabende synlighed for kunderne.

Erfaring og kompetencer

Du skal have en stærk evne til at føre samtaler, lytte og forstå kundens rolle og behov i markedet, både gennem telefonisk kontakt og Teams-møder. Evnen til at perspektivere og bevare et overblik er afgørende, da det giver dig redskaberne til at integrere virksomheders historier, produkter og løsninger i din rådgivning. Vi lægger vægt på:

  • Kommunikationsevner: Du er stærk i både skriftlig og mundtlig formidling.
  • Nysgerrighed: Du har lyst og evne til at sikre dig forståelse på både branche- og virksomhedsniveau.
  • Direkte kundekontakt: Du prioriterer personlig kontakt højere end e-mailkommunikation i din salgsproces.
  • Metodisk og struktureret: Din arbejdsstil er velorganiseret og målrettet. Du er vant til at arbejde i et højt tempo og håndtere mange kontakter via telefon og møder.
  • Konkurrencementalitet: Du motiveres af resultater og vækst, samtidig med at du vægter værdier som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed højt.

Vi forestiller os desuden, at du taler flydende dansk i både skrift og tale. Derudover evner du at kommunikere på engelsk i en forretningsmæssig sammenhæng, da flere af vores kunder opererer internationalt.

Vi tilbyder

  • En god grundløn
  • En attraktiv provisionsordning
  • Skarp onboarding og løbende sparring
  • Gode udviklingsmuligheder indenfor salg og projektarbejde
  • Sundhedsforsikring

Familieånd

Horisont Gruppen er og har altid været en familievirksomhed. Følelsen af at være en familie med et fælles projekt betyder noget for os. Og det afspejler sig i, hvordan vi omgås og har en hverdag sammen.
Alle familiemedlemmer er lige gode, og vi behandler hinanden med respekt for forskelligheder og for den indsats, alle yder for at familien har det godt.
Vi taler ordentligt til hinanden, men vi er ikke for fine eller nærtagende og kan godt tåle en smule godmodigt drilleri. Hos os vil du mærke en dedikeret, udviklingspræget ånd og ikke mindst en moderne tilgang til work-life balance. Vi holder til i lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager.

Spørgsmål til jobbets indhold er meget velkomne:
CEO, Rasmus Brylle, på +45 40888822 | Rb@horisontgruppen.dk eller
COO, Rune Walther Hansen +45 5373 1373 | Rwh@horisontgruppen.dk

Ansøgningsfrist:
25.06.2024

Opstart
Efter aftale