Nyt ansigt på CSR.dk

juni 8, 2019

CSR.dk’s partnere og medlemmer er fortsat i trygge hænder, efter Louise Holmboe Jensen i maj måned har overtaget ansvaret for salg og service på CSR.dk.

Midt i maj var der skiftedag på CSR.dk, da Louise Holmboe Jensen overtog partnerstafetten fra Anne Sophie Berthelsen, som er gået på barselsorlov.
Louise har salg og partnerpleje helt ind i det inderste af rygraden efter mange års arbejde med salg og marketing og ledelse hos udbydere af kulturel udveksling. Her var hendes formål at fremme kulturforståelse, men nu er turen kommet til at skubbe på i bæredygtighedsfeltet.
”Jeg har altid været drevet af at skabe værdi for kunder, ved at hjælpe dem til at få størst mulig glæde og udbytte af det produkt, jeg sælger. På CSR.dk er jeg sikker på, at jeg kan tilføre værdi gennem mine erfaringer fra tidligere rådgivningsopgaver,” siger Louise Holmboe Jensen.
På CSR.dk synes vi, at den indstilling matcher vores indsats med et større partnersupport-team rigtig godt. Så hvis I har noget, I gerne vil have hjælp til eller svar på, så hold endelig ikke igen. Louise sidder klar på lhj@horisontgruppen.dk
”Jeg står 100 procent til rådighed for alle vores medlemmer og partnere. Jeg har ét mål og det er at rådgive og hjælpe så de alle kan få det maksimale udbytte af CSR.dk som digital platform og community) ,” siger Louise Holmboe Jensen.