Ny business manager til Designbase i Sverige

maj 9, 2019

Designbase i Sverige har 1. maj fået ny business manager. Vladimir Bourghardt Damianov skal fremover tage sig af kunderne på det svenske marked, for dermed at sikre dem, den bedst mulige support og hjælp.

”Det er nu to år siden, vi etablerede Designbase i Sverige, og det går så godt, at vi nu føler, tiden er inde til ansatte en business manager, der kan koncentrere sig om netop det svenske marked”, fortæller adm. direktør i Horisontgruppen, Rasmus Brylle, og han tilføjer, at det naturligvis også hænger sammen med, at man fra august lancerer Designbase i Norge, som nordic business manager, Hans Snestrup tager sig af med hjælp fra Vladimir.

Vladimir Bourghardt Damianov er oprindelig solo balletdanser på Den Kongelige Ballet, ligesom han har danset ved balletten i Berlin og London. Da dansekarrieren sluttede, blev Vladimir selvstændig. Siden har han været i modebranchen i syv år, bl.a. hos Tommy Hilfiger Retail i Norge. Han har arbejdet hos Berlingske, og sidst har Vladimir været ansat hos Freeminds Media i fire år, indtil han nu tager fat på jobbet som business manager på Designbase i Sverige.

Vladimir er svensk, men arbejder i dagligdagen fra Designbase-kontoret i Danmark.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære interiørbranchen og kunderne at kende. Både min kone og jeg er passionerede omkring design og indretning, hun har bl.a. haft en interiørforretning, og jeg kan ikke vente med at besøge de svenske kunder både i deres virksomheder og på de forestående messer”, afslutter Vladimir.