Mediekonsulent til partnersalg

april 13, 2018

 

Tid til at tage næste skridt i din mediesalgskarriere i et mediehus med en lang historie?

Vi vil være den førende udbyder af medlemsbaserede communities til dansk erhvervsliv, så selvom vi er et familieejet mediehus med 25 år på bagen, så står vi bestemt ikke stille. Hos os kan du mærke en start-up-ånd – fra den enkelte kollega og til ledelsen.


Pionerånden hersker i bedste velgående hos Horisont Gruppen a/s

Med lang erfaring i mediebranchen udvikler vi hele tiden forretningen yderligere. Sammen er vi 20 kolleger, der laver nichemagasiner og online communities til ledere i dansk erhvervsliv. Vi vil være først med de nyeste forretningskoncepter og samtidig involvere alle medarbejdere. Du kan se frem til at blive en del af en god, sammentømret kultur, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden. Vi holder til i lækre nyistandsatte lokaler på Strandlodsvej på Amager, tæt på metro.

 

En del af et nyt team

Du får titlen ”digital kommunikationskonsulent” og ansvar for salg af partnerskaber på online communitiet SCM+Logistik – www.scm.dk.

SCM+Logistik er Danmarks førende medie og forum inden for logistikområdet og rammer den bredeste og mest indflydelsesrige målgruppe – lederne der træffer de afgørende beslutninger. Herunder logistikchefer, Supply Chain Managers, transportchefer, lagerchefer og andre professionelle. Udover at blive en del af et nyere etableret partnerteam, så vil du også komme til at arbejde tæt sammen med annoncesalgsafdelingen.

Vores opbygning af online-communities med faglige tilbud til læsere og annoncører med konkrete, fællesinteresser fungerer, og vi både kan og skal endnu længere ud af den vej. Hvis du vil være med til det så læs bare videre.

 

Partnerskaber

Størstedelen af dit arbejde omhandler salg af partnerskaber til relevante aktører. Partnerskaber er et medlemsbaseret produkt som giver annoncører adgang til at markedsføre sig via udgivelse forskellige former for indhold både online og i vores fysiske magsiner. Desuden er du løbende med til at udvikle partnerprogrammet i samarbejde med resten af teamet.

Vi holder en høj datadisciplin, hvilket stiller krav til, at du løbende opdaterer vores CRM-system. Til gengæld er det fuldt af leads og gode værktøjer. Vi prioriterer transparens og gennemsigtighed og du kan nemt få overblik over både dit månedsbudget og din pipeline.

Vi tilbyder en god fast løn med provision uden loft og sundhedsforsikring.

Du får erfarne kolleger

Til hverdag bliver du en del af et partnerteam 4 medarbejdere og en annonce-salgsafdeling på 3 medarbejdere. Dine kolleger er altid klar til at sparre med dig og vil byde dig velkommen i et fællesskab med god stemning og rart socialt samvær.

Har du erfaring med mediesalg?

Vi forestiller os, at du har erfaring med mediesalg. Du har sikkert en forretningsorienteret baggrund, så du forstår strukturerne i erhvervslivet og kan tale ”sproget”.

Du er vant til at arbejde med IT og CRM som arbejdsredskaber.

Som person er du en udadvendt selvstarter med en smittende energi. Du har nemlig strukturen og modenheden til at planlægge din egen dag og samtidig skabe de gode relationer med både partnere og kolleger. Ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed vil sikkert dukke op hos dine referencer.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Salgschef Ulrik Hjort-Andersen på +45 2025 7632 eller via mail på uha@horisontgruppen.dk

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale. Ansøgningsfrist er er også snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.