Ledige stillingerMedia Manager

I Horisont Gruppen a/s skal du både op- og udbygge en ny og attraktiv kundeportefølje i markeder med stort udviklingspotentiale. Med dit innovative mindset og knivskarpe købmandskab kommer du til at få en nøglerolle for væksten de næste mange år. Du bliver en del af et veletableret mediehus, hvor du kommer tæt på beslutningerne og får stor handlefrihed.
Mediehuset Horisont Gruppen a/s vil være den førende udbyder af erhvervsmagasiner og medlemsbaserede online-platforme. Hos os vil du mærke en stærk datadrevet tilgang og en dedikeret, udviklingspræget ånd og ikke mindst en moderne tilgang til worklife balance. Med lang erfaring i mediebranchen udvikler vi konstant forretningen. Vi både udgiver erhvervsmagasiner og online-communities til virksomhedsejere, ledere og medarbejdere, primært i Danmark.
Du kan se frem til at blive en del af en god sammentømret kultur og organisation, hvor vi hjælper og udfordrer hinanden. Vi holder til i lækre lokaler på Strandlodsvej på Amager, tæt på metro, motorvej, lufthavn og Øresundsbroen.

Jobindhold
I dagligdagen refererer du til Sales and Business Developer’en, der har udstrakt salgs- og brancheerfaring. Du vil i det daglige have en strategisk og operationel berøringsflade for din branche og bliver udover din eksterne kontakt hele det interne flow med redaktion, produktion og administration, som alle er med i processen. Der er ift. stillingen tale om en ny branche og nyoprettet stilling.

Baggrund
Der kan være flere indgange til stillingen – erfaring er godt, men ikke et must – relevant teoretisk ballast er godt – men ikke et must. Derimod er kemi, nysgerrighed og motivation et absolut must.

Dig
• Du tænker kreativt og løsningsorienteret på kundernes og branchens vegne
• Har god forretningsforståelse og kan omsætte viden kommercielt
• Du motiveres af udvikling og vækst
• Ord som troværdighed, loyalitet og ansvarlighed vil sikkert dukke op i dine referencer
• Kan navigere i mediesprog og har en god forståelse for markedsføringens discipliner.
Vi ser gerne, at du har bopæl i Danmark.

Rollen og produkter:
• I salget vil du typisk have kontakt til kommunikations- og marketingfolk, direktører og andre med budgetansvar
• Udvikle, rådgive og sparre om de helt rette kommunikationsløsninger for branchens leverandører
• Løbende evaluering med teamet på produkterne, position og væsentlige indikatorer
Vi sælger kommercielle eksponeringsmuligheder til nye og eksisterende kunder.
• Partnerskaber: Med et partnerskab kan leverandører i branchen markedsføre sig via udgivelse af forskellige former for indhold side om side med det redaktionen
• Onlineannoncering: Bannerannoncer på online-communities og i ugentlige nyhedsbreve
• Printannoncering: Salg af traditionel annoncering – produkt- og imagebranding i de trykte versioner samt div.
• Content marketingløsninger som eks. advertorials, temaudgivelser og andet der kan forbinde annoncører med læsere på en kreativ og værdiskabende måde.
Du tilrettelægger din arbejdsdag ud fra rammer baseret på indsatser og økonomiske mål. Dine resultater viser, at du fungerer bedst ved at være struktureret, men også at du kan arbejde bag skrivebordet med telefon, fysiske møder og teams som effektive salgsredskaber.

Vi tilbyder en god fast løn med en attraktiv provisionsordning uden loft.

Interesseret:
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Sales and Business Developer, Martin Quarder på + 45 5192 3158 eller via mail på mq@horisontgruppen.dk
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi indkalder løbende til interviews for de rette kandidater.
Ansøgningsfrist snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Opstart efter aftale.
Vi glæder os til at høre fra dig.