Horisont Gruppen er flyttet fra Bella Center til Strandlodsvej 44

juli 18, 2016

NY LOCATION: Lokalerne er ny-istandsatte, men stilen er rå. Kvarteret hvor vi skal bo, er blevet døbt ”Københavns Manhattan” og det er med garanti noget en ejendomsmægler har fundet på, men det er nu alligevel ikke helt skævt, for både højhuse og business skyder op med så hastig fart, at selv en New Yorker ville blive lidt imponeret.

Historisk set er Strandlodsvej et industrikvar­ter hvor både fabrikker, værksteder og rocker­klubber har haft deres storhedstid. I Horisont Gruppens nye lokaler har Tørsleff blandt andet produceret deres vaniljesukker siden 1943. Det er også her blandt gamle industri­virksomheder langs havnefronten, at Egon, Benny og Kjeld engang er gerådet i problemer i forbindelse med udførelsen af deres godhjer­tede kriminelle aktiviteter. Men Olsen Banden findes ikke mere, og nu skal det moderne også komme til Amager Strandpark-kvarteret i form af en blanding af bolig og erhverv.

Med respekt for den historie og ejendoms­mæglernes blåstempling har vi skabt et nyt kontorfællesskab som både har en god blan­ding af både Manhattan og Amager Strand over sig – vi går fra gulvtæpper og birkefiner til rå betongulve, synlige ventilationsrør i loftet, fabriksvinduer og ikke mindst en gårdhave, som er vores helt egen… midt på Købehavns Manhattan ved Amager Strand.

Hvis du skulle finde på at besøge os, så kan et kort måske hjælpe dig. Se kort her: