Erhvervsmagasinet Installatør og Dansk Ventilation indleder indholdssamarbejde

marts 18, 2015

Et nyt indholdssamarbejde mellem Erhvervsmagasinet Installatør og brancheforeningen Dansk Ventilation skal sikre en stærk dækning af ventilations- og indeklimaområdet.

 

Et stigende fokus på energieffektivitet i samfundet og strammere krav til bygningers tæthed betyder, at ventilationsbranchen vil få en vigtigere rolle i byggeriet i de kommende år. Derfor finder redaktionen bag Erhvervsmagasinet Installatør/installatør.dk det naturligt at intensivere dækningen af ventilations- og indeklimaområdet.

På den baggrund indleder Erhvervsmagasinet Installatør et indholdssamarbejde med brancheforeningen Dansk Ventilation.

Samarbejdet indebærer blandt andet, at Dansk Ventilation får mulighed for at bringe egne nyheder i et særligt ”feed” på installatør.dk, og at foreningen hver måned får sine egne sider i Erhvervsmagasinet Installatør.

”Vi tror på, at ventilationsbranchen står foran en rivende udvikling. Derfor satser vi på at bringe mere kvalificerende indhold om ventilation og dermed tiltrække flere professionelle læsere og flere annoncører til Erhvervsmagasinet Installatør og installator.dk. Vi vil meget gerne bidrage til faglig vidensdeling på indeklimaområdet og synliggøre de økonomiske gevinster, der er ved at investere i ventilation og indeklima”,

siger Rasmus Brylle, der er ansvarshavende udgiver af Erhvervsmagasinet Installatør.

 

 

Direktør i Dansk Ventilation Christen Galsgaard glæder sig over samarbejdet:

”Vi arbejder hver eneste dag på at sætte en indeklimadagsorden. Ventilationsmarkedet er i en rivende udvikling.
Der sker utroligt meget både på produktsiden og lovgivningsmæssigt, som det er vigtigt at holde sig opdateret på, hvis man som virksomhed vil ind og have en bid af kagen. Vi ser Erhvervsmagasinet Installatør og ikke mindst installatør.dk som to vigtige fagmedier for vidensdeling. Derfor er vi meget glade for dette nye samarbejde, som sætter os i stand til at udbrede kendskabet til ventilation og indeklima til en endnu bredere skare af fagfolk”,
siger direktør i Dansk Ventilation, Christen Galsgaard.