CSR.dk – forum for bæredygtig forretning

Få kontakt til over 25.000 Personer beskæftiget med bæredygtig forretning

http://horisontgruppen.dk/wp-content/uploads/2016/04/CSR_web_presentation.jpg

Et forum for dig, der arbejder med CSR og bæredygtighed


CSR og bæredygtighed er de hurtigst voksende dagsordner for virksomheder, organisationer og offentlige instanser. Globale udfordringer kræver, at alle tager aktiv del i at finde nye forretningsmodeller og holdbare løsninger. Mange virksomheder er allerede i gang med at udnytte de muligheder, som udfordringerne giver, til at skabe vækst og værdi.

Via CSR.dk kan du være med til at styrke arbejdet med ledelse, forretning, ansvarlighed og innovation. Her finder du inspiration, den nyeste viden og nyttige værktøjer til at komme videre med dit arbejde og være en del af et succesrigt og mere bæredygtigt erhvervsliv.

http://horisontgruppen.dk/wp-content/uploads/2016/04/CSR_Stack.jpg

CSR Quarterly


CSR Quarterly er redaktionens eksklusive magasin om arbejdet med CSR i Danmark. Magasinet sendes personligt til alle medlemmer af CSR.dk og giver læseren en række nyttige værktøjer til dyb indsigt i arbejdet med CSR.

I et luftig layout på 100% bionedbrydeligt papir præsenteres aktuelle artikler, analyser, trends og cases fra danske virksomheder nationalt som international. Med den dybe og brede redaktionelle tilgang til CSR er magasinet et uundværligt værktøj for alle, der interesserer sig for og arbejder professionelt med CSR, hvad enten du er beslutningstager, specialist eller fagligt interesseret.  • Målgruppe
  • Distribution
  • Dækning
Målgruppe

Top- og mellemledelse på strategisk- og taktisk niveau. Medierne er tilrettelagt og skrevet til den ansvarlige for virksomhedens bæredygtighed og CSR og tæller bla.titlerne: Bæredygtighedschef, CSR-ansvarlig, CSR-direktør, HR-chef, kommunikations- og marketingsansvarlig, informationschef, administrerende direktør, IT-ansvarlig, økonomichef, miljøchef, indkøbschef, projektchef, pressen og politiske organisationer.

Distribution

CSR Quarterly sendes til medlemmer af CSR.dk. Medlemmerne af CSR.dk er beslutningstagere, som i det daglige er beskæftiget med CSR i danske virksomheder. Vi har udviklet et nyt grafisk udtryk hvor der er lagt vægt på et luftigt design og en intuitiv disponering af indholdet. Magasinet er i A4 format og trykkes på ubestrøget papir, der er cradle-tocradle certificeret og 100% bionedbrydeligt.

Dækning

Oplaget på CSR Quarterly er  4.300 eksemplarer. Website: 33.700 besøg pr. md Modtagere af ugentligt nyhedsbrev: 5.900


Medieinformation for CSR – Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk
Kontaktpersoner på CSR.dk

http://horisontgruppen.dk/wp-content/uploads/EVA_2019.jpg

Redaktør / CSR.dk

Eva Harpøth Skjoldborg

+45 5373 1370
ehs@horisontgruppen.dk


http://horisontgruppen.dk/wp-content/uploads/PER_2019.jpg

Community Manager

Per Christensen

+45 5373 1373
pc@horisontgruppen.dkRedaktionsassistent

Mie Tingsager

+45 2173 4383
support@horisontgruppen.dk