Anerkendelse til Lerche Design i Odense

august 29, 2013

Lerche Design i Odenses latinerkvarter har vundet årets “designbase pris”, som uddeles af Erhvervsmagasinet designbase til den mest innovative og spændende forretning inden for design og boligindretning.

Ved åbningen af den nye Design Trade-messe i Bella Center 28. august blev prisen overrakt til forretningens indehaver Mie Lerche Bach af Horisont Gruppens chefredaktør Ulla Bechsgaard. Overrækkelsen foregik i forbindelse med messeåbningen, hvor Bella Centers direktør Arne Bang Mikkelsen og handels- og europaminister Nick Hækkerup holdt åbningstaler.

Mie Lerche Bach, som er indehaver af Lerche Design, bliver samtidigt nomineret til “gia award” med et certifikat og en rejse til Chicago i marts 2014, hvor hendes forretning skal konkurrere med forretninger fra hele verden om at at blive den internationale vinder af  Gia award – Global Innovation Award.

Juryen, som består af adm. direktør i Ambiente Michael Skjødt, indehaver af bloggen Bungalow5 Allan Torp og redaktør på Erhvervsmagasinet designbase Pia Finne, udtaler:

“Lerche Design er en livsstilsbutik, der formår at kombinere indretning, møbler og design, så der skabes et suverænt helhedsbillede”.

”Lerche Design er en livsstilsbutik, der formår at kombinere indretning, møbler og design, så der skabes et suverænt helhedsbillede. Forretningen signalerer i høj grad innovation og nytænkning i dansk boligdetailhandel. I den 250 kvm store butik findes såvel dansk som internationalt design, og udtrykket er skandinavisk, men med et klart internationalt tilsnit. Ideen med butikken er at skabe et rum, hvor man føler sig godt tilpas, inspireret og godt serviceret i en afslappet atmosfære, og det er lykkedes til fulde”.

Udover at drive en detailbutik med design som omdrejningspunkt, påtager Lerche Design sig også at være indretningsrådgiver, at holde foredrag og drive en webshop, der supplerer den fysiske butik.

Erhvervsmagasinet designbase uddeler prisen i samarbejde med International Home + Housewares Show i Chicago. Sidste år vandt Bahne på Fisketorvet i København og året før Normann Copenhagen.

 

Billede 1:
På billedet ses prisvinderen Mie Lerche Bach fra Lerche Design i Odense samt Ulla Bechsgaard, chefredaktør i Horisont Gruppen, som udgiver Erhvervsmagasinet desginbase.

Billede 2:
Direktør i Bella Center Arne Bang Mikkelsen, yderst til venstre, og handels- og europaminister Nick Hækkerup åbnede messen Design Trade. Ulla Bechsgaard på talerstolen.